Brokken 

*** enkel afhaal in onze winkel te Kasterlee.

Bij BrutusBones hebben we geen 10 merken of 100 soorten brokken.

We hebben heel bewust maar 1 merk ; ESSENTIAL FOODS.

ESSENTIAL Brokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen. Het is hun overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om deze ambities waar te maken, zijn alle ingrediënten en de samenstelling  een klasse op zich.

Hoeveel brokken voeren ... zie tabel voor de volwassen hond, er zijn specifieke tabellen voor de puppy's, zie bij de puppybrok. Bij een 'volle' brok is geen overdaad nodig. 

Formaat BROKKEN 3kg = small   12,50kg  =  large

ESSENTIAL FOODS = Een maaltijd voor je huisdier - Zoveel meer dan voer...

 • Hoog vlees gehalte = 74-88% vlees, vis en ei, en 26-12% groenten, bessen, zaden, kruiden, fruit, vitaminen en mineralen (45-55% vers vlees). Britse scharrelkip, vrije uitloop Britse gressingham-eend, vrije uitloop Welsh lammeren, vrije uitloop Schotse edelhert en damhert, salisbury regenboogforel, schotse zalm, haring, seizoen vis en hele vers ei, uit het Verenigd Koningkrijk. Geen onbekende dierlijke bijproducten.
 • Geen meel maar gedroogd vlees.
 • Lokaal geproduceerd vers vlees, vis, ei en ingrediënten = Tenminste 90% van de ingrediënten wordt gekweekt, gevangen of verbouwd in het Verenigd Koninkrijk. Onze maaltijden bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie.
 • Bereid bij een lage temperatuur van 90 °C Veel voedingsstoffen zijn warmtegevoelig. Onze lage bereidingstemperatuur zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en ingrediënten van hoge kwaliteit optimaal bewaard blijven en waardoor de structuur niet verandert. Wat is het nut van hoogwaardige ingrediënten als er geen voedzaam voer van gemaakt wordt?
 • Weinig koolhydraten en hoge kwaliteit koolhydraten Omdat het vleesrijk voedsel is, bevat Essentials minder koolhydraten. Wij gebruiken geen ‘lege’ calorieën koolhydraten zoals mais en rijst die weinig voedingswaarde bevatten. We gebruiken kwaliteit koolhydraten zoals Zoete aardappel ‘Beauregard’ en ‘Jewel’, Russet Potatoe en Engelse erwten.
 • Rijk aan glucosamine, chondritine en MSM uit natuurlijke bronnen.
 • 100% graan- en glutenvrij
 • Proefdiervrij en GGO-vrij/GMO-vrij ingrediënten

 


NATVOER 

*** enkel afhaal in onze winkel te Kasterlee.

Bij BrutusBones hebben we heel bewust gekozen voor blikvoer, Zuiver vlees & groenten in een blikje…
Als complete maaltijd of als 'extra' bij brokken.
Of voor wie vers voert, het ideale alternatief voor een dagje- weekendje weg of in nood als je eens vergeten bent te ontdooien.


De bekende Lila Loves It kwaliteit in de eetkom.

In overeenstemming met de filosofie van Lila Loves It combineren ze het beste van twee werelden, waar mogelijk gebruiken ze natuurlijke ingrediënten in biologische kwaliteit en vullen ze aan met mineralen en vitamines, die essentieel zijn voor de gezondheid van uw hond.
U kunt er dus zeker van zijn dat u een uitgebalanceerd, heerlijk voer krijgt dat voldoet aan alle vereisten voor een gezond hondenvoer van hoge kwaliteit. Altijd het beste in de kom! 


O'Canis 

gespecialiseerd in mono-proteïne en hypoallergene voeding met een hoog vleesaandeel.

Dankzij hun innovatieve filosofie bieden ze een graanvrij, transparant dieet voor uw trouwe viervoeter, waarbij gebruik wordt gemaakt van exotische, niet-verontreinigde mono-eiwitbronnen met een vleesaandeel van 50% tot 93%!

 • Geproduceerd in Duitsland en Polen
 • Ideaal voor honden die gevoelig zijn voor allergieën
 • Steeds één enkele eiwitbron
 • Zonder kunstmatige toevoegingen