BRUTUSBONES 100% vlees 100% Homemade !!!!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen...... enkel in de winkel of telefonisch.


YAKKA'S

Yakka's

  • bevat geen conserveringsmiddelen
  • helpt tegen tandplak en -steen.
  • granen- en glutenvrij
  • 100% natuurlijk
  • lactosevrij
  • rijk aan eiwit en calcium
  • Origineel uit het Himalayagebergte

Yakka's, de originele Churpi uit de Himalaya gemaakt van jakmelk.

Honden zijn doorgaans gek op kaas, echter bevat kaas  veelal lactose. De meeste honden zijn hier intolerant voor wat voor problemen kan zorgen in de darmen. Yakka's zijn lactose-vrij en een gezonde hondensnack voor ultiem kauwgenot. 

Hoe worden YAKKA's gemaakt?

Yakka's worden traditioneel gemaakt van jakmelk in de Himalaya. De jak is een rundersoort die hoog in de bergen leeft. 

Op traditionele wijze wordt de melk gestold, gescheiden van water en geperst in jute (de afdruk vind je vaak nog op de Yakka's terug). Vervolgens worden ze gerookt, wat een geweldige smaak geeft. Ten slotte worden de Yakka's schoongemaakt, ondergaan een voedselkwaliteitscontrole in het laboratorium en worden voorzien van een gezondheidscertificaat.

De boeren in de Himalaya ontvangen een eerlijke prijs, hierdoor willen we samen met u de armoede bestrijden en de wereld een beetje beter maken.

Yakka's poffen

Wanneer uw hond genoten heeft van de Yakka's en er een klein stukje is overgebleven kun je deze in de magnetron opwarmen tot het uitzet. Eenmaal afgekoeld kan je hond geven als een kaaskoekje.


KAUARTIKEL.com 

Even voorstellen ..... Kauartikel, onze Duitse leverancier voor de grotere kauwsnacks en Raw-Hide. Kauartkel is gegarandeerd vrij van chemische behandelingen of bewaarmiddelen. 


Koffieboomwortel of knokken zijn natuurlijke hondenkluiven.

Splintert niet en is gezond: de Koffieboomwortel is een geweldig kauwspeeltje waar uw hond zijn natuurlijke kauw drift perfect kan op uitwerken. Koffieboomwortels zijn een hernieuwbare grondstof en worden geproduceerd zonder chemische behandeling. De lichte aardse geur bevalt de meeste honden echt wel. Op deze wortel (of knook) moeten ze een lange tijd kauwen, met heel weinig risico op letsel zoals met een houten stok.

VIS snacks - 100% vis - gedroogd, zonder toevoegingen - oorsprong Nederland.